Vi vil hermed byde alle velkommen til Vestsjællands Fugleforenings,
syntes vi selv, flotte hjemmeside.

Vi har forsøgt at holde den meget overskuelig og utrolig flot i farver og billeder,
- vi håber I vil kunne lide den.
Hvis du har lyst til at stifte nærmere bekendtskab med foreningen,
er du altid velkommen til at besøge os på medlemsmøderen.

Vestsjællands fugleforening.

11 marts KL.19.00 kommer Jesper Brinkmann

8 April  Kl. 19.00 Kommer Knud fra Tropicfauna han fortæller om hvordan det var at importer fugle og andre dyr førhen.

Mange kender eller har besøgt Tropicfauna som lå på Roskilde vej i Rødovre. Knud er en god fortæller med en del humor, så kom og få en glad aften.

14 April Fuglemarked i Nordhallen Nørrevangstorvet 8 4100 Slagelse

Vestsjællands Fugleforening holder igen fuglemarked. Der vil være mulighed for køb af fuglefoder, levende og frost, foderdyr, diverse tilbehør til fugle og meget mere; der vil også være et bredt udvalg af fugle, ( der må ikke sælges duer og vagtler). På fuglemarkedet vil der være forretninger og hobbyfolket, som sælger; alle kan sælge og købe, der er ikke krav om medlemskab af foreningen. Det er et krav fra foreningen og sælgernes ansvar, at alle bure er rene og der er vand og foder til fuglene, og at fuglene er sunde og raske. Der må ikke sælges fugle fra transportkasser.

Foreningsdyrlæge: Gørlev Dyreklinik Aps. Ulstrupvej 21, 4281 Gørlev.

Dyrlægen kan til enhver tid bortvise fugle, der ikke er sunde og raske.

Åben: Sælger: Kl. 9.00 Køber: Kl. 10.00 til Kl. 13.00

Cafeteria åbner Kl. 9.00

Entre 40 kr.

Vi ses!

Vestsjællands Fugleforening.

D. 24 - 26 maj 2019 Busrejse til Walsrode blomster og fuglepark og Lüneburger Heide.

Vi kører fra Nykøbing F. ca. kl. 9.00 fredag ( endeligt tidspunkt ) senere, andre opsamlingssteder aftales.

Der køres til Rødby, hvor vi sejler til Puttgarden, hvorefter der er ca. 4 timers kørsel til hotellet ( Heidehotel Herrenbrücke ), hvor vi skal bo.

Der vil blive serveret sandwich, øl,vand og kaffe på turen.

Fredag eftermiddag skal vi på hestevognskørsel på Lüneburger Heide.

Derefter er der aftensmad og musik og dans på hotellet.

Lørdag:

Efter morgenmaden kører vi til Walsrode blomster og fuglepark, hvor vi er til hen på eftermiddagen.

Så køres der tilbage til hotellet, hvor der spises aftenmad.

Søndag:

Vi spiser morgenmad og pakker, så køres igen til Walrode til ved 14- tiden. Så går det mod Puttgarden og hjem.

Pris for alt dette er 2300,- pr. deltager ( ved mindst 35 personer.)

Ønskes enkelt værelse er et tillæg på kr. 175,-

Tilmelding til: Leif 24 67 54 74 eller Ilse 21 46 02 24.

Tilmelding: inden 15 februar.

Ved tilmelding oplyses bankkonto til indbetaling af turen.'Der indbetales kr. 1500,- 16/2 og restbeløb 15/3

Arrangør: Tib seniorklub.

Møderne bliver holdt kl. 19.00 i kantinen. Søndermarksskolen Byskov allè 41 4200 Slagelse.

vestsjaellandsfugleforening@gmail.com