Vi vil hermed byde alle velkommen til Vestsjællands Fugleforenings,
syntes vi selv, flotte hjemmeside.

Vi har forsøgt at holde den meget overskuelig og utrolig flot i farver og billeder,
- vi håber I vil kunne lide den.
Hvis du har lyst til at stifte nærmere bekendtskab med foreningen,
er du altid velkommen til at besøge os på medlemsmøderen.

Vestsjællands fugleforening.

D. 12 August Kl. 19.00

Havemøde hos Uffe Bracht Ørslevvej 159 4230 Skælskør.

Tilmelding til Tom Jensen senest d. 10 august på mail tom.stiga@mail.dk eller tlf. 21 66 88 96.

D. 7 september Voliere tur til Fyn, hvor vi skal se nogle spændende fugleholdere.

Kurt har fået en pris på turen til Fyn med bus 11.500,-

Vi skal være mindst 25 personer, prisen bliver 250 kr. pr person. Så betaler foreningen resten.

Vi startet ved Antvorskov hallen kl. 07.30 mod Fyn, og er hjemme ca. 18.00

Vi besøger Nyborg Fugle og stuekulturforening som hjælper med at finde de forskellige fugleholder.

Vi starter ved Arly Sanders, hvor der bliver severet kaffe og brød. Fugle Ugler - Tourako - Stærer - Solfugl - Drosler og Conure.

Birgit og Hans Henning Der har Australske parakitter og forskellige småfugle.

Anni og Steen Andersen. Der har Australske parakitter - Jaco - Goulds amadiner i mange farver.

Kristian Malling. Der har store papegøjer og en flot have.Til sidst besøger vi Michal Rebæk der har stor drivhus med frugt og insekt ædende fugle, der iblandt sjældende fugle.

Bindene tilmeldinger 1. aug. 2019 til Formanden

På tlf. 21 66 88 96

Eller mail: tom.stiga@mail.dk

D 9 september Kl. 19.00

Udstillingsmøde efter mødet er der foredrag, med Poul Jørgensen

han fortæller om besøg hos forskellige fugleholder.

D. 6 oktober kl. 10.00 I skoven, vi mødes på Enemærket P plades. Husk grensaks, sav og evt rive til at samle blade med. Husk også det gode humør-vi har kaffe og kage med, samt en lille en til halsen.

D. 10 oktober kl. 17.00 Mødes vi på depotet og fylder trailer, så de er klar til afgang til hallen fredag morgen. Bestyrelsen håber, at i møder talstærk op og hjælper til, så vi kan få en lige så flot udstilling, som vi plejer at have.

D. 11 oktober Kl. 7.00 er det i Nordhallen, det foregår. Vi skal have samlet voliere og pyntet hallen, der helst skal være færdig kl. 20.00-21.00 aflevering af fugle.

Den 12 og 13 oktober holder vi igen stor fugleudstilling i Nordhallen Slagelse,
Der vil være mange fugle fra små astrilder til parakitter og papegøjer.
Webber vil have levende og frost foderdyr, frø og mange andre foder produkter
Erlingsshop vil være der med frø, Fanø skaller og meget andet.
Gæsteudstiller: Racekatte – Kaniner – Kanarie – Jacobines stueopdræt ( Afrikanske dværgpindsvin.)

Åbningstider Lørdag d. 12 oktober 14.00 til 18.00
Søndag d. 13 oktober 10.00 til 16.00

D. 11 November 2019 udstillings møde hvad gik godt eller skidt.

D. 24 November Præmie / Julefest

D. 13 Januar 2020

D. 17 Februar 2020 Generalforsamling

D. 9 Marts 2020

D. 13 April 2020

D. 11 Maj 2020

Møderne bliver holdt kl. 19.00 i kantinen. Søndermarksskolen Byskov allè 41 4200 Slagelse.

formand@vestsjaellands-fugleforening.dk