Vi vil hermed byde alle velkommen til Vestsjællands Fugleforenings,
syntes vi selv, flotte hjemmeside.

Vi har forsøgt at holde den meget overskuelig og utrolig flot i farver og billeder,
- vi håber I vil kunne lide den.
Hvis du har lyst til at stifte nærmere bekendtskab med foreningen,
er du altid velkommen til at besøge os på medlemsmøderen.

Vestsjællands fugleforening.

14 April Fuglemarked i Nordhallen Nørrevangstorvet 8 4100 Slagelse

Vestsjællands Fugleforening holder igen fuglemarked. Der vil være mulighed for køb af fuglefoder, levende og frost, foderdyr, diverse tilbehør til fugle og meget mere; der vil også være et bredt udvalg af fugle, ( der må ikke sælges duer og vagtler). På fuglemarkedet vil der være forretninger og hobbyfolket, som sælger; alle kan sælge og købe, der er ikke krav om medlemskab af foreningen. Det er et krav fra foreningen og sælgernes ansvar, at alle bure er rene og der er vand og foder til fuglene, og at fuglene er sunde og raske. Der må ikke sælges fugle fra transportkasser.

Foreningsdyrlæge: Gørlev Dyreklinik Aps. Ulstrupvej 21, 4281 Gørlev.

Dyrlægen kan til enhver tid bortvise fugle, der ikke er sunde og raske.

Åben: Sælger: Kl. 9.00 Køber: Kl. 10.00 til Kl. 13.00

Cafeteria åbner Kl. 9.00

Entre 40 kr.

Vi ses!

Vestsjællands Fugleforening.

D. 13 maj kl. 19.00 kommer Thomas Springer fra Silkeborg og holder foredrag.

Hej Vestsjællands fugleforening, mandag d. 13. maj, kommer jeg og holder et foredrag for jer.
Her vil jeg fortælle min historie, helt fra starten, om hvordan jeg blev interesseret i denne hobby. Jeg kommer blandt andet ind på nogle af de opdræt jeg har opnået, de ting jeg går og roder med for tiden og hvad jeg gerne vil i fremtiden.
Der vil blive vist en masse billeder og sendt genstande rundt, så det hele ikke bliver tørt og kedeligt i længden:)
Mit formål med foredraget er at dele mine erfaringer med andre fugleholdere, som for mig er en stor del af denne hobby.
Jeg håber på, at folk vil give sig tid til at lytte og se dette foredrag
/Thomas Springer Nielsen

Lørdag 25 maj havemøde hos Søren Nielsen Hårlev (kommer mere senere.)

Fredag d. 21 juni Grill fest ( sted kommer senere.)

7 sep. Udflugt til Fyn. ( mere om turen senere.)

Møderne bliver holdt kl. 19.00 i kantinen. Søndermarksskolen Byskov allè 41 4200 Slagelse.

formand@vestsjaellands-fugleforening.dk